Murha Vesijärvellä

09.06.2017
Tule 21.6. tai 17.8. Lahden satamaan ratkaisemaan jännittävää murhamysteeriä hyvän illallisen parissa!
Paikka: s/s Laitiala, Vesijärven satama, Lahti

 

murha vesijärvellä

Tuntematon ympäristöaktivisti joutuu keskelle vuosisadan skandaalia, kun hänen ruumiinsa löytyy laittomalta kaatopaikalta Vesijärven rannalta. Valokuvat murhapaikalta leviävät mediaan ja luonnon sekä uhrin kohtaamat rikokset nousevat kaikkien huulille. Kuka on vastuussa tästä saastaisesta salaisuudesta? Koituiko likainen bisnes aktivistin kohtaloksi vai onko taustalla jotain muuta? Lähde mukaan ratkaisemaan murhamysteeriä ja saattamaan syylliset vastuuseen.

Murha Vesijärvellä on tappavan hauska illallisohjelma, joka ei jätä mahdollisia uhrejakaan kylmäksi. Juonen on laatinut Elämystoimisto Tuoni Studiot, joka vetää Lahden Vesijärvelle räätälöidyn tapahtumaillallisen kantaesityksen. Seuraavat esitykset toteutetaan paikallisin voimin. Voit osallistua päivällisen lomassa murhan selvittämiseen tai vain seurata sivusta rikoksen ratkeamista.

Tulevat esitykset: keskiviikkona 21.6. ja torstaina 17.8. klo 17-20

Murhamysteerin ensiesitys pidettiin 9.6. Vesijärvi-viikon etkotapahtumana. Paikalla olleilta saatiin runsaasti positiivista palautetta, joten tätä ei kannata missata!

Lipunmyynti: Lippuja myy Lahti Region hintaan 83 euroa/kpl, linkki verkkokauppaan on tässä.

Yritykset  ja ryhmät, ota yhteyttä säätiöön: Anu Isojärvi, anu.isojarvi@vesijarvi.fi, p. 040-5123118

Lähettäjä
Webmaster
10.05.2017
Viimeksi muokattu
14.06.2017