Tule mukaan tekemään Vesijärvi-viikkoa 2017!

Vesijärvisäätiö päätti vuonna 2016 luoda vuosittaisen kesään sijoittuvan tapahtumantäyteisen Vesijärvi-viikon. Erilaisia Vesijärvi-aiheisia tapahtumia on järjestetty yhteistyössä aiemminkin, mutta nyt tavoitteena on kasata näitä tapahtumia yhdelle ajanjaksolle ja luoda näin jokavuotiseksi ajateltu Vesijärvi-viikon perinne. Tavoitteena on tuoda kuntalaisia, yrityksiä ja yhdistyksiä toimimaan yhdessä yhteisen Vesijärvemme hyväksi ja nauttimaan sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Ensimmäinen Vesijärvi-viikko oli 13.-21.8.2016, tänä vuonna ajankohta on, pitkälti yleisön pyynnöstä 10.-16.6. Viikolle on jo suunnitteilla tapahtumia niin Lahteen, Hollolaan kuin Asikkalaankin, mutta lisää mahtuu! Vesijärven hyväksi tehtävää työtä pyritään saamaan näkyväksi viikon aikana myös erilaisin tempauksin.

Vesijärvisäätiöllä viikossa ovat luonnollisesti mukana kaikki, mutta varsinkin ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen ja viestintävastaava Irma Peltola.

Kaikki kiinnostuneet tahot ovat tervetulleita mukaan viikon sisältöjen luomiseen. Tehdään viikosta ikimuistoinen ja vauhdikas, yhdessä!
Jos haluat toteuttaa tapahtuman tai tempauksen osana Vesijärviviikkoa, ota yhteyttä suoraan vesijarviviikko@vesijarvi.fi tai kilauta!

Lisätiedot:

Heikki Mäkinen, puh. 0405148513
Irma Peltola, puh. 040 5144958 (viestintä, Asikkalan, Hollolan ja entisen Nastolan tapahtumat) 
Anu Isojärvi, puh. 040 5123118 (yritysyhteistyö)

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@vesijarvi.fi