Kummita Vesijärvi puhtaaksi!

Vesijärvi on hieno virkistysjärvi, mutta se ei pysy kunnossa ilman jatkuvaa hoitoa. Tärkeimmät hoitotavat ovat hoitokalastus, hapetus ja kosteikkojen ja laskeutusaltaiden rakentaminen. Kalakannoista pidetään huolta myös petokalaistutuksin ja vesikasvien niitoilla paranetaan veden virtaamista.

Sinun tuellasi työ voi jatkua!

1. Täytä lomake.
2. Saat vahvistusviestin kummiksi liittymisestä sähköpostiisi.
3. Saat kummitodistuksen postitse ja jatkossa uutiskirjeitse ajankohtaista tietoa Vesijärvestä ja muista seudun järvistä.

Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.

Jos haluat lahjoittaa kummiuden, laita lahjan saajan nimi ja sähköposti Lisätietoja-kenttään.

Kun ryhdyt kummiksi vähintään 50 euron summalla, saat kaupan päälle valintasi mukaan joko t-paidan (koot S-XXL) tai Vesijärvi, Salpausselkiemme tytär -kirjan. Ilmoita lomakkeessa haluatko kirjan vai paidan.
Kummimaksu*
90 €/vuodessa
60 €/vuodessa
omavalintainen summa vuodessa (min 40 €)
Myös yhdistykset ovat tervetulleita Vesijärven kummeiksi. Kummimaksu on omavalintainen. Toiveemme maksun tasoksi on vähintään 1 euro/yhdistyksen jäsen tai 200 euroa.
Omavalintainen summa
Kummilasku lähetetään postitse.

Yhteystiedot

Etunimi*
Sukunimi*
Osoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Sähköposti*
Suostumus*
Lähettämällä tämän lomakkeen suostun siihen, että osoitetietoni rekisteröidään Vesijärven kummirekisteriin. Tietojani käsitellään luottamuksellisesti ainoastaan Vesijärven kummiasioiden hoidossa, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Samalla vakuutan, että olen täysi-ikäinen henkilö.
Lisätietoja