Moderni leikkimökki

0 Shares

Moikkamoi!

Vihdoin ehdin tänne blogin pariin ja sain jopa vastattua laittamiinne kommentteihin, kiitos niistä 🙂

Meillä on lapset kinunneet leikkimökkiä jo ties kuinka kauan, mutta homma on viivästynyt sillä kivannäköistä mökkiä ei ole löytynyt. Emme halunneet modernin talon pihalle sellaista perinteistä pikkumökkiä, vaan tyyliin sopivan ja talon näköisen mökin. Mieheni suunnitteli mökin ja se kasattiin lautatavarasta moduleittain. Musta- valkoisena ja  pulpettikattoisena mökki noudattaa talomme väritystä ja muotoilua. Vielä on mökin suhteen pientä puuhaa edessä, sisustus on edelleen aika minimalistinen ja lattian olemme suunnitelleet päällystettävän ohuella vanerilla. Ensi kesänä mökin pikkuterassi saanee laajennuksen, jolle mahtuu myös pienet puutarhakalusteet.
Niin valmis mökki kuitenkin jo on, että tuparit on vietetty. Lapset tarjoilivat mökin kioskiluukusta korvapuusteja ja mokkapaloja 🙂 Ikean leikkikeittiö on muuten myös tuunattu mökin väritykseen sopivaksi mustalla maalilla.
Clas Ohlsonilta ostetut juhlavalot on ajastettu syttymään vasta pimeän tullen, mutta nyt juhlan kunniaksi ne olivat päällä päivälläkin. Bruka Designin postilaatikkoon voi sujauttaa postia pikkuväelle.
Mökin molemmilla sivuilla on korkeat ikkunat, joista tulee paljon valoa mökkiin. Niihin valittiin turvallisuussyistä laseiksi pleksit. Niin ikään kioskiluukussa lasina on pleksi.
Täällä on kotileikkejä ehditty leikkiä joka päivä! Olen yrittänyt lasten kanssa päästä yhteisymmärrykseen siitä, ettei mökkiin kuskattaisi kuraa. Näin se pysyisi siistinä ja siellä olisi  kivampi leikkiä. Vielä on oltu asiasta yhtä mieltä, mutta saa nähdä kuinka pitkään mökki pysyy kauniin valkoisena sisältä 😉
Aurinkoista viikkoa ihanat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *