Olohuoneen mattakromiset verhotangot

0 Shares
Ihan ekana, kiitoskiitoskiitos edelliseen postaukseen jättämistänne kommenteista ja omien kokemustenne jakamisesta! <3 Ne tsemppasivat tosi paljon ja mielikin on jo parempi. Eipähän tosiaan täydy vauvaa väkisin rinnasta koskaan vieroittaa, se vasta rankkaa varmaan olisi ollut…
Eräs lukija tiedusteli mistä meidän olohuoneen ja ruokailutilan verhotangot ovat. Se olikin hyvä kysymys ja ajattelin omistaa verhotangoille ihan oman postauksen, niin paljon aikanaan näin vaivaa löytääkseni täydelliset!
Meillähän on verhojen kannalta hiukan haastava alakerta, ikkunoita on paljon. Ajatus koko ikkunarivistön yllä kulkevasta tangosta ei meillyttänyt ja niinpä tulinkin lopulta siihen tulokseen ettei meille tule verhoja lainkaan. Halusin hiukan verhoja pidemmät tangot vain ikkunoiden reunaan.Olin myös todella kriittinen kaikkia tankojen kannattimia kohtaan, en halunnut että esim. kiinnitysruuvit näkyvät mistään 🙂 Helppo homma siis!
Lopulta löysimme pitkän googlettelun jälkeen Kauppakoti.fi: sivuston, josta löysimme ihan täydelliset mattakromiset verhotangot, myös ratkaisemaan kulmaikkunoiden ongelman kulmapalalla! Kannattimet kiinnitetään niin ettei mitään ruuvikohtia näy.
Kulmaan löytyi sopiva ratkaisu kahden tangon ja kulmapalan avulla.
Olen ollut verhoratkaisuumme enemmän kuin tyytyväinen. Makuasia tykkääkö tangosta koko ikkunan päällä, vai vain verhojen alla, tarkoitus kun ei ole tässä tilassa koskaan vetää verhoja koko ikkunan eteen. Makkariin sitten valitsinkin Ikeasta ohuen verhokiskon aivan katon rajaan kulkemaan koko ikkunan päällä, jos siellä joskus tulee tarve esimerkiksi pimentäville ikkunan eteen vedettäville verhoille. On ainakin oikea kisko sitten valmiina 🙂
Verhot on muuten raakapellavaa, ihan superit ja koko rahan arvoiset! Ne on ellokselta, pituus 250cm ja väri pellava.
Ihanaa viikonloppua jokaiselle! Näyttäis tulevan ilmojenkin puolesta ihanan keväinen sellainen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *