Täydellinen huppari

0 Shares
Moikkamoi!
Taas on hetki vierähtänyt kun olen täällä käynyt. Nyt kun sairaslomalla aikaa bloggaamiseen olisi, en ole saanut aikaiseksi ryhtyä tähänkään hommaan. Suoraan sanoen olen ollut sen verran huonolla fiiliksellä, etten olisi mitään positiivista onnistunut kirjoittamaankaan. Mutta nyt! Löytyi sairasloman ja liikkumattomuuden vuoksi kivasti pöhöttyneelle kropalle just hyvä univormu. Olen jo tovin etsiskellyt pidempää, pepun peittävää hupparia, joka olisi helppo yhdistää legginseihin. Näissä vaatteissa nykyään kuljen, osaisinkohan edes enää pukeutua edustavasti?
Nyt vaatteiden täytyy olla sellaiset, että pystyn niissä venyttelemään monta kertaa päivässä ja että lenkille lähtö sujuu mahdollisimman vähällä vaatteiden vaihdolla. Näillä mennään ainakin tämä toukokuu.
Vaaleanharmaa, korkeakauluksinen pitkä hupparitakki on merkiltään Naketano ja tilasin sen Zalandolta. Naketanon vaatteiden tunnusmerkkejä on ylimitoitetut huput, nahkaiset tagit ja näyttävät nyörit. Kiva että huppari on silti slimmi, vaikka pitkä malli onkin.
Alan olla todella väsynyt vääntämään vakuutusyhtiön kanssa tästä työtapaturmasta. Päätöksiä ja muutoksenhakuvalituksia toisensa perään. Voin vain sanoa että mihin vakuutusyhtiöön sitten ikinä päädyttekään, älkää ainakaan ikinä valitko IF:iä! En tiedä miten homma pelaa yksityisellä puolella, mutta työntekijälle työtapaturmatilanteessa heiltä ei ainakaan heru yhtään mitään apua.
Mutta onneksi on kevät jo pitkällä! Sekin jo piristää, että pääsee heittämään päivittäiset kuntouttavat lenkit vähän kivemmassa kelissä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *