Uusi työpöytä

0 Shares
Moi!
Viime viikonloppuna Helsingin reissulla yhdistettiin Häämessuihin myös Ikeassa käynti. Työhuoneeseemme valitsimme aikoinaan Ikean Vika- sarjasta kokonaisuuden pöytälevyn ja kaapin muodossa. Käytössä tuo kokonaisuus kuitenkin osoittautui toimimattomaksi, huomasimme tarvitsevamme myös laatikoston. Sen hankkimisen myötä itse pöytälevy olisi ollut kahdelle työskentelyyn liian lyhyt, joten päätimme hankkia myös pidemmän pöydän.
Innostuimme kun huomasimme sarjasta löytyvän myös korkeakiiltovalkoista pöytälevyä! Harmi kyllä vain lyhyessä koossa, eli 120cm. Vanha pöytälevymme oli 200cm ja sekin liian lyhyt. Päätimme sitten rakentaa kahdesta lyhyestä korkeakiiltoisesta meille sopivan kokonaisuuden. Ja siitä tuli juuri passeli!
Nyt tuöhuoneeseen olisi vielä hakusessa matto. Ehdotin viikonloppuna Ikeassa miehelle tätä kuuluisaa mustavalkoista Stockholm Rand- blogimattoa, mutta ei lämmennyt. Enkä kumma kyllä minäkään, vaikka sitä olen kauan meille harkinnut! Nyt kun niitä olisi pitkästä aikaa ollut Ikeassa kasapäin niin eipäs kelvannutkaan. Sen sijaan rakastuin Annon Pandoraan, mistä povataankin uutta blogimattoa Randin tilalle! Nyt vaan pähkäilen kumman meille valitsisin, musta-valkoisen vaiko harmaa-valkoisen Pandoran?
Blogikollegaltani Imagelta jo tiedustelinkin hänen mielipidettään mattoasiaan ja olin jostain syystä ihan varma että Image ehdottaa meille mustaa mattoa (taisin olla jo hiukan itse siihen suuntaan kallellaan), mutta Image pistikin pakan sekaisin ehdottamalla harmaa-valkoista 🙂 Molemmat ovat kauniita, enkä varmasti voi huonoa näistä valitakaan. Katsotaan kumpaan lopulta päädyn 😉
Ikuisuushaaveena olisi myös uudet työtuolit, mutta onhan se näppärää että nämä ylimääräiset ruokapöydän tuolit ovat aina tässä saatavilla… But girl can dream, yes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *