Väliaikainen otsis

0 Shares

Viime viikonloppuna sain lukemattomia suorastaan ylistäviä kommentteja uudesta hiuslookistani ja hätääntyneitä kommentteja kampaajaystäviltäni ladatessani Instagramiin kuvan kynsisaksista ja uudesta otsatukastani.

Seuraavana päivänä oli melkein syyllinen olo kun paljastin uuden upean lookkini olleenkin vain klipsillä kiinnitettävä irtofleda 😀 Niin aidon näköinen tuo alle 20 euron hiusmuutos kyllä oli, että meni täydestä jopa lähietäisyydeltä tarkasteltuna 🙂

Väliaikainen otsis löytyi Glitteristä ja näitä saa neljässä eri sävyssä. Omani on punertavan suklaanruskea. Lisäke on tehty synteettisestä kuidusta, eli se ei kestä muotoilurautoja. Sitä voi kyllä kastella ja siihen voi käyttää muotoilutuotteita. Synteettistä kuitua ei myöskään voi värjätä. Otsiksessa on takana kaksi klipsiä, jotka napsaistaan auki. Otsis asetetaan oikeaan kohtaan ja klipsit ujutetaan hiusten lomaan ja napsaistaan kiinni. Omia hiuksia voi vielä asetella otsiksen sivuille jotta lopputulos on mahdollisimman luonteva. Itse vetäisin otsiksen hiukan riskillä nutturan kanssa, mutta hyvin se toimi niinkin!

Seuraavana aamuna otsatupeen voikin sitten sommitella leukaan tai vaikka kainaloon… 😉

Pahoittelut kuvien laadusta! Järkkäri ei ollut matkassa mukana 🙂 Tykkäsin otsatukasta tosi paljon, se muuttaa hetkessä ilmettä. Valitettavasti oikeaa aitoa otsatukkaa en enää koskaan tule leikkaamaan, sillä vahva pyörre otsalla tekee siitä mahdotonta. Muutamaan kertaan se on tullut kokeiltua ja joka kerta tullut todettua katastrofiksi.

Mutta tällä klipsilisäkkeellä otsatukan saa hetkessä paikoilleen ja hetkessä taas pois! Suosittelen kokeilemaan 🙂 Kiitos Glitterille palvelusta ja opastuksesta, lisäke kokeiltiin minulle liikkeessä ja sen käyttäminen näytettiin oikein kädestä pitäen. Huippupalvelua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *