5 ammattipelaajien ominaisuuksia

0 Shares

Jos haluat olla menestyvä peluri, sinun on tehtävä mitä menestyneet pelaajat tekevät. Ehkä vielä tärkeämpää on, että sinun on kehitettävä itsessäsi samat ominaisuudet, jotka myös näillä vedonlyöjillä on. 

Kuten näet, nämä eivät ehkä ole niitä ominaisuuksia, joita luulet niiden olevan. Ensinnäkin puhutaan “menestyksen” ja “menestyksen” määrittelemisestä. Huomaat, että en sanonut “voittavia” pelaajia. Se ei ole jokaisen uhkapelaajan tavoite, ja tässä postauksessa (ainakin) aion määritellä menestymisen tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Menestyneet pelaajat eivät pelkää matematiikkaa

On vaikea menestyä, jos sinulla ei ole perusymmärrystä uhkapelimatematiikasta. Se on vaikeaa monille ihmisille, varsinkin Yhdysvalloissa ja etenkin nykyaikaisessa ympäristössämme. Monet ihmiset vain vihaavat ja pelkäävät matematiikkaa.

Mutta kun on kyse vedon analysoinnista nähdäkseen, mitkä vedot ovat hyviä ja huonoja, et voi tehdä sitä ilman kykyä laskea. Jos pelkäät matematiikkaa, sinulla ei ole mahdollisuutta erottaa hyviä mahdollisuuksia huonoista.

Koska kaikki todennäköisyydet koskevat murto-, desimaali- ja prosenttilukuja, sinun on oltava kohtuullisen helppo matemaatikko, jotta sinulla on toivoa menestyä missä tahansa tavoitteessasi. Edullisten pelaajien tulee ehdottomasti hallita pelien taustalla olevaa aritmetiikkaa.

Menestyneillä pelaajilla on hyvät ihmistaidot

Joissakin uhkapelitilanteissa hyvien ihmisten taidot on ilmeistä. Jos olet esimerkiksi pelannut paljon pokeria, olet luultavasti huomannut, että enemmän rahaa virtaa pöydän ympärillä, jos pelaat ystävällistä, kevytmielistä peliä. Voit joko lisätä tähän tunnelmaan tai vähentää siitä.

Muissa uhkapelitilanteissa hyvien ihmisten taidot eivät ole yhtä ilmeisiä. Inhoan jatkaa peliautomaatin, kuten netticasino.com/kolikkopelit/fire-joker rumpujen hakkaamista, mutta eikö se ole tilanne, jossa ihmisten taidoilla ei ole väliä? Aluksi saattaa tuntua siltä, ​​mutta pohditaanpa muutamaa asiaa.

Menestyneet pelaajat pysyvät terveinä

Et voi pitää itseäsi menestyneenä missään, jos olet huonossa kunnossa. Saatat ajatella, että niin kauan kuin mielesi pysyy terävänä, voit päästä siitä pienellä ylipainolla tai huonolla fyysisellä kunnossa. Teidän viisaat tietävät jo, että terve mieli elää terveessä ruumiissa aina. Jos fyysinen terveytesi on huono, henkiset kykysi kärsivät.

Menestyneet pelaajat ovat realistisia

Et voi tulla menestyväksi peluriksi, jos asut fantasiamaassa. Minulla on ystävä, joka on vakuuttunut olevansa psyykkinen. Hän poimii värähtelyjä ja energiaa ihmisistä. Hän luulee tekevänsä joka tapauksessa. Ehkä tärkeintä on se, että sinun pitäisi ymmärtää pelintekijän harhakäsitys. 

Tämä on uhkapelirealismin huippua. Tässä on olettamus, johon ihmiset, jotka rakastuvat uhkapelaajien harhaan, ostavat.

Menestyneet pelaajat ajattelevat pitkällä aikavälillä

Menestyneet pelaajat ovat paljon kuin sijoittajia, erityisesti etupelaajia, kuten pokerinpelaajat ja ammattiurheiluvedonlyöjät. He ovat harjoitelleet hyödyntämään pieniä sijoitetun pääoman tuottoprosenttia ja tekemään niin toistuvasti. Lyhyellä aikavälillä, kun käsittelet satunnaisia tuloksia, mitä tahansa voi tapahtua. 

Mutta pitkällä aikavälillä suurten lukujen laki ehdottaa, että mitä pidempään pelaat, sitä lähempänä tuloksesi ovat matemaattisia odotuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *