Anno Pandora paikoillaan

0 Shares
Moi ūüôā
Kodin1:stä tilattu matto saapui huippu-nopsaan, alle viikossa tilauksesta se oli jo omalla paikallaan työhuoneen lattialla!
Mies suhtautui mattoon hyvin ep√§illen (kuosi on liian vanhanaikainen, whaat!) ja sovittiinkin ett√§ annetaan sen nyt j√§√§d√§ hetkeksi tuohon paikoilleen ja katsotaan sopeutuvatko mies ja matto toisiinsa ūüėČ Matto on tuotekuvasta poiketen pohjas√§vylt√§√§n Ikean Stockholm Rand- maton tapaan hyvin luonnonvalkoinen, ja nyt yrit√§mme p√§√§tt√§√§ haittaaks se? Ty√∂huoneessa sein√§t ovat yht√§ betonisein√§√§ lukuunottamatta maalattu Tikkurilan super-valkoisella Paperilla, kalusteet ovat my√∂skin puhtaan valkoiset. Tykk√§√§n kuitenkin matosta tosi paljon, erityisesti sen hiukan vanhanaikaisesta, ehk√§ jopa v√§h√§n marokkolais-henkisest√§ kuosista!
Materiaaliltaan matto on villaa, joka on itsestään likaa hylkivää materiaalia. Matto on myös käännettävä! Toisella puolella maton kuvio toistuu negatiivina.
Mitäs mieltä olette, toimiiko Pandora meillä vai jatketaanko maton metsästystä?
Kuulisin mielell√§ni mielipiteenne (ja my√∂s jos l√∂ytyy sopivia argumentteja miehen ylipuhumiseen niin t√§nne kiitos ūüôā
Ps. Kiinnostaisiko teit√§ blogikirppis eli bloppis? Olen jo k√§rr√§nnyt kirpparille kassikaupalla tavaraa, mutta kirppispaikka on niin t√§ynn√§ ettei sinne mahdu kaikki. L√§hinn√§ sisustustavaraa ja jotakin vaatteita olisi meilt√§ l√§hd√∂ss√§ uuteen kotiin, noutoperiaatteella mielell√§√§n ūüôā

Leave a Reply

Your email address will not be published.