Anno Pandora paikoillaan

0 Shares
Moi 🙂
Kodin1:stä tilattu matto saapui huippu-nopsaan, alle viikossa tilauksesta se oli jo omalla paikallaan työhuoneen lattialla!
Mies suhtautui mattoon hyvin epäillen (kuosi on liian vanhanaikainen, whaat!) ja sovittiinkin että annetaan sen nyt jäädä hetkeksi tuohon paikoilleen ja katsotaan sopeutuvatko mies ja matto toisiinsa 😉 Matto on tuotekuvasta poiketen pohjasävyltään Ikean Stockholm Rand- maton tapaan hyvin luonnonvalkoinen, ja nyt yritämme päättää haittaaks se? Työhuoneessa seinät ovat yhtä betoniseinää lukuunottamatta maalattu Tikkurilan super-valkoisella Paperilla, kalusteet ovat myöskin puhtaan valkoiset. Tykkään kuitenkin matosta tosi paljon, erityisesti sen hiukan vanhanaikaisesta, ehkä jopa vähän marokkolais-henkisestä kuosista!
Materiaaliltaan matto on villaa, joka on itsestään likaa hylkivää materiaalia. Matto on myös käännettävä! Toisella puolella maton kuvio toistuu negatiivina.
Mitäs mieltä olette, toimiiko Pandora meillä vai jatketaanko maton metsästystä?
Kuulisin mielelläni mielipiteenne (ja myös jos löytyy sopivia argumentteja miehen ylipuhumiseen niin tänne kiitos 🙂
Ps. Kiinnostaisiko teitä blogikirppis eli bloppis? Olen jo kärrännyt kirpparille kassikaupalla tavaraa, mutta kirppispaikka on niin täynnä ettei sinne mahdu kaikki. Lähinnä sisustustavaraa ja jotakin vaatteita olisi meiltä lähdössä uuteen kotiin, noutoperiaatteella mielellään 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *