Vauvalle

0 Shares

Huomenta! Lomalaisella aikaa postailla myös aamuisin 😉 Nyt olisi taas luvassa pikkuisen vauva-juttuja!

Meillä oli eilen taas sairaalassa kontrollikäynti, tätä uusinta tulokasta on ultrattu jo kymmenisen kertaa. Kaikki näytti onneksi olevan ihan kunnossa, mutta ajoittain aika voimakkaisiinkin supistuksiin sain estolääkkeet. Huojentavaa oli, että supparit eivät voimakkuudestaan huolimatta ole ainakaan toistaiseksi aiheuttaneet kohdunkaulassa muutoksia, rauhallisesti vaan täytyy ottaa.

Koska olemme aina ajatelleet saavamme (naivisti sanottuna “hankkivamme”) kaksi lasta, en onneksi ole luopunut vauvatavaroista. En vielä silloinkaan, kun kävi selväksi miten vaikeaa sen toisen lapsen saaminen on eikä sitä todellakaan niin vain hankita!

Onneksi kaikki vauvakamat olivat ovien takana varastoissa piilossa, muuten olisin saattanut ne jo epätoivon vallassa pistää myyntiin pois silmistä.

Nyt pikkuhiljaa olen uskaltanut käydä varastoja penkomassa, käydä läpi pieniä suloisia vaatteita ja taas jälleen hämmästellyt miten kukaan voi ikinä mahtua 50 senttiseen bodyyn, saati meillä esikoisen kanssa pitkään käytössä olleisiin 44 senttisiin keskosvaatteisiin! Niin pikkuriikkisiä.

Uusiakin täytyy kuitenkin hankkia. Siis Täytyy, vauvanvaatteiden ostaminenhan on tiettävästi todella tylsää ja kurjaa puuhaa 😉 Ja on inventaarioon toinenkin syy, jonka Instagramissa seuraavat jo tietävätkin- ei poikavauvaa voi pukea vaaleanpunaisiin röyhelövaatteisiin 🙂

Meille on siis tiettävästi ja oletettavasti tulossa poikavauva! Valkoiset, beiget ja muut neutraalit värit saavat jäädä, lisäksi pikkuisen vaatekaappi saa sävyiksi harmaata, mustaa ja hiukan tummansinistä.

Haikeana olen pakkaillut esikoisen vaatteita kirppislaatikoihin, kuinka vauvanvaatteisiin voikin muodostua niin vahva tunneside!! Muistan elävästi hetket joina pikkuinen oli pukeutunut mihinkin vaatteeseen.

Itse vaatteista, jotka ovat uudelle tulokkaalle toivelistalla, ajattelin tehdä ihan erillisen postauksensa myöhemmin, mutta tähän kokosin muutaman muun tarpeellisen hankittavan jutun, joista myös teidän mielipiteitänne ottaisin kiitollisena vastaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *