Biozell Sävyttävät Hiustenhoitotuotteet

0 Shares

Rakastan juuri värjättyjen hiusten kiiltoa ja intensiivisen kirkasta väriä, kuten varmaan jokainen nainen 🙂 Mutta varsinkin pitkien hiusten latvojen jatkuva värjääminen saa aikaa myöten hiuksen imemään liikaa väriä itseensä jolloin sävy alkaa olla tunkkainen- kuivattavasta ja hiusta kuluttavasta vaikutuksesta puhumattakaan.

Koska oma hiustenvärini on tätä nykyä aika lähellä pölyistä hiekkatietä, turvaudun hiusväriin noin kuuden viikon välein. Fiilis on heti huolitellumpi, kun harmaan tyven saa piiloon. Värjäysten välillä kirkastan ja syvennän hiustensävyä sävyttävillä hoitoaineilla.

Parhaimmaksi olen monien tuotteiden testaamisen jälkeen todennut suomalaisen Biozellin sävyttävät hiustenhoitoaineet! Kerrassaan loistava hinta-laatusuhde 🙂 Olen tykännyt pitää hiuksissani yllä pientä punertavaa sävyä ja jokainen punapää tietää kuinka nopeasti hiusten punasävy kuluu ja laimenee.

Suosikeikseni Biozellin värihoitoaineiden joukosta ovat nousseet suklaanruskea Chocolate ja viininpunaiseen vivahtava Rosewood. Joskus sekoitan näitä kahta sävyä keskenään, joskus laitan vain jompaa kumpaa.

Väri kannattaa levittää pyyhekuiviin pestyihin hiuksiin. Sitä voi käyttää huolettomammin hoitoaineen tapaan tai kuten itse käytän, kuiviin hiuksiin hiusvärin tapaan. Tällöin levitän värimassaa reilusti joka puolelle kuivia hiuksia, tyvestä latvaan hanskat käsissä, ja annan vaikuttaa 20-30 minuuttia.

Värin syvyyteen vaikutusaika ei vaikuta, mutta hoitavien aineiden teho korostuu.

Sävyte on hajusteeton, parabeeniton ja ammoniakiton, joten se sopii hajusteherkille, allergisille ja alle 16-vuotiaille, joilta muut hiusvärit ovat kielletty. Se ei sisällä kestoväreistä tuttua fenyleenidiamiinia eikä mitään sen johdannaisia.

Värikäsittelyn teen omiin hiuksiini noin kerran viikossa tai parin viikon välein. Siinä välissä ylläpidän sävyä pesemällä hiukset Biozellin sävyttävällä sampoolla suklaisessa sävyssä Chocolate, johon tutustuin ja ihastuin saatuani sen Indiedays blogitapahtumasta.

Värjäämättömään hiustyveen sävytteet eivät ota kovin hyvin kiinni, joten juurikasvun peittämiseen tämä ei sovellu. Sävyte ei myöskään peitä harmaita hiuksia. Sävyjä löytyy kymmenen ja sekoittamalla niitä keskenään uusia väriyhdistelmiä voi luoda oman maun mukaan lisää!

Toinen uusi suosikkituote vaatimattomassa hiustenhoitoarsenaalissani on niin ikään blogitapahtumasta lahjaksi saatu Biozell tuuheuttava suolasuihke. Suhtauduin tähän aluksi hyvin skeptisesti, ajatus meriveden karhentamasta takkuisesta pehkosta ei tuntunut houkuttelevalta 🙂 Mutta tuote tekeekin hiuksista paremmin muotoiltavat ja runsaamman tuntuiset karhentamalla niiden pintaa vain aavistuksen, ilman likaista tunnetta.

Ja mieletön tuoksu! Tätä suihkii jo ihanan tuoksun vuoksi!

Samaa tuoksua toivoisin myös noihin tuoksuttomiin sävytteisiin, ihanat tuoksut ovat mielestäni iso osa hemmottelevaa hoitohetkeä- vaikka vain siinä arkisessa iltasuihkussa.

Suolasuihketta olen käyttänyt kuivien hiusten tyveen tuomaan tuuheutta ja nutturaa laittaessani olen sitä suihkuttanut myös pituuksiin saadakseni hiukset pysymään paremmin kestävällä nutturalla.

 

 

Parasta näissä on timanttisen sisällön lisäksi se, että niitä saa edullisesti lähes jokaisesta päivittäistavarakaupasta! Onko Biozellin tuotteet teille tuttuja? Jos mielenkiinto heräsi kokeilla, niin kannattaa pysyä viikonloppuna kuulolla 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *