Puuteripinkkiä Lastenhuoneessa

0 Shares

Aurinkoista sunnuntaihuomenta! Jopas taas meni viikko pikakelauksella. Ja silti tuntuu ettei oikein mitään järkevää ole saanut aikaiseksi, pitäisiköhän hakeutua johonkin priorisoinnin kurssille? Onneksi saatiin vielä ihana ilma viikonlopuksi, ainakin täällä Hämeessä on ollut aurinkoista ja jopa lämmintä. Toivottavasti sielläkin missä itse tätä luet.

Instassa jokin aika sitten kysyinkin mielipiteitä tyttömme huoneen seinän uudeksi väriksi keltaisen tilalle, me kun ei Mandin kanssa osattu päättää harmaan ja puuterisen pinkin välillä.

Molemmat värit kun ovat tiettävästi todella vaikeita värejä, olen nimittäin yhteen seinään meillä aikoinani ostanut kuusi purkkia harmaata seinämaalia eikä mikään niistä ollut miedän seinässä harmaa- löytyi sinistä, vihreää, ruskeaa ja violettia, mutta ei harmaata 🙂

Pinkistä halusimme nimenomaan sellaisen puuterisen, ei liian imelää pinkkiä.

No pinkkiinhän me sitten lopulta vähän extempore päädyttiin, ja se on kyllä todella kaunis sävy! Olisi saanut olla vieläkin murretumpi ja puuterisempi, on kuitenkin luonnossa vähemmän kylmän pinkki kuin näissä kuvissa.

Ajatuksissa oli lisämaustaa seinää kullanvärisillä palloseinätarroilla, mutta niiden kadottua mystisesti postimatkallaan, kyllästyimme odottamaan ja laitoimme taulut seinään.

Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa kiinnittää taulut Commandin taulutarroilla ja epäilyksistäni huolimatta ne toimivat loistavasti. Aika huikea tuote tällaiselle vaihtelunhaluiselle ihmiselle, joka víhaa seinien rei’ille porausta.

Sitä ajatuksissa ollutta kullansävyä toimme seinälle paperitähtinauhalla ja Desenion ja Cellon tauluistakin löytyy kultaa. Pöydällä oleva ikikalenteri on sekin messingin sävyinen, ostin sen Mandille syntymäpäivälahjaksi Prismasta.

Vielä on huoneen sisustus hiukan vaiheessa, muunmuassa ihanat hexagonin malliset seinähyllyt odottavat vielä paikkaansa ja jokin kiva naulakko repulle olisi myös haussa. Meiltä löytyy ylimääräisenä yksi Design House Stockholmin Wave naulakko mustana, joten jos muuta parempaa ei löydy niin se on sitten siinä.

Huoneeseen tuo kivasti särmää mustat yksityiskohdat, lopputulos ei mene liian lällyksi. Työtuolina toimii toinen kirpputorilta hankkimistani ja mustaksi maalaamistani wieniläistuoleista, siihen hankittiin pehmikkeeksi Jyskistä ihana pörröinen lampaantalja. Valaisin on Clasulta ja työpöytä Ikean Malm. Matoksi jouduin vaihtamaan tänne virkatun pinkin maton edellisen mustavalkoraitaisen jouduttua slimevahingon uhriksi.

On muuten kivaa mömmöä puhdistaa tekstiileistä! Verhot ovat edelleen mustavalkoraitaiset ja sohvalle heitimme olohuoneessa hetken majailleet pinkit tyynyt. Tyynyt ja tyynynpäälliset ovat H&M Home. Huoneen omistaja on itse kuulemma erittäin tyytyväinen huoneensa muutokseen, ja sehän on pääasia ❤

Täältä voit kurkata miltä huone näytti keltaisena. Ihana ja raikas oli sekin. Mitäs te olette mieltä muutoksesta? 🙂

Ps. Seinän maalisävy on muuten Teknoksen värikartasta NCS S 1010-R10B, jonka sisällön eräs blogini lukija osasi avata näin: Valkoisessa pohjassa on 10% mustaa (kaksi ensimmäistä numeroa kertoo mustan määrän) ja 10% väriä (toiset kaksi numeroa kertoo tämän määrän), joka on sävy viivan oikealla puolella, jolloin valkoista on 80%. Tässä maalisävyssä sävy koostuu 10% sinistä (B=blue) ja 90% punaista (R= red). Sävyssä voi olla myös Y (yellow) tai G (green).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *