Timanttinen Kehysmallisto Heritage Swarovski

0 Shares

Kerroinkin Bloggers’ Inspiration Day- postauksessa Instrumentariumin uudesta ylellisestä kehysmallistosta, johon meillä bloggaajilla oli Indiedaysin tilaisuudessa mahdollisuus tutustua.

Heritage on luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä tarjoava kehysbrändi, joka on muotoilussaan saanut vaikutteita menneiden aikojen klassisesta tyylistä. Heritage- kehykset valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista ja nyt tämän uuden yhteistyön puitteissa tarjoavat vieläkin ylellisemmän ja luksusta henkivän malliston, Heritage Swarovskin!

Laadukkaat Swarovskin kristallit korostavat upeasti klassisen tyylikkäitä kehyksiä tuoden silmälasien käyttöön aivan uudenlaista luksusta. Tykkäsin!

Instrumentariumin pisteellä kokeilin itse varmaan kaikki kehykset läpi, niin paljon tykästyin tähän mahtavaan innovaatioon yhdistää korun ja kehykset.

Kristalleja on kuitenkin onneksi käytetty tyylikkäästi ja kehysmallisto on edelleen klassisen tyylikästä Heritagea, joka on helppo yhdistää niin arkisempaan tyyliin kuin bisnespukeutumiseenkin. Mutta kukapa ei tahtoisi siihen omaan arkilookiinsakin lisätä hiukan blingiä?

Ja jos piilarit eivät sovi, niin tästä mallistosta löytyy juhlavampaankin lookiin sopivat ylelliset pokat. Itse turvaudun yleensä juhlimaan lähtiessä piilolinsseihin, mutta nämä timanttipokat kelpuuttaisin myös iltamenoihin!

Oma suosikkini lukuisten kauniiden kehysten joukosta oli kuviinkin valitsemani mustat kehykset, joiden aisaa koristaa molemmin puolin kauniit kultabeigen sävyiset kimaltavat kristallit. Joten nyt hiukan harmittaa, että juuri about kuukausi sitten ehdin uusimaan silmälasini ja hankkimaan kahdet uudet pokat…
Mutta voi kai naisella olla kolmannetkin? Varsinkin sellaiset joissa on kristalleja? 😉

Instrun piste oli hauskasti rakennettu uusien kehysten luksusmaiseen teemaan. Oli punainen matto ja salamavalojen räiskettä 🙂 Ja tulipa taas todettua kuinka paljon kotoisemmaksi tunnen oloni kameran takana kuin sen edessä, huh!

Liitän vielä loppuun kivan fiilisvideon joka on kuvattu Instrun pisteellä. Vilahdan siellä minäkin selin kameraan kehyksiä valkkaamassa! Suosittelen pistäytymään lähimmässä Instrussa katsastamassa syksyn uudet timanttiset kehykset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *