Keittiön Sisustukselliset Sankarit

0 Shares

Jos pitäisi täältä kotoa valita omia lemppariesineitä, ne kaikki löytyisivät varmaan keittiöstä. Ei ne kalleimmat kodinkoneet, ei Alvar Aallon tai Alessin desing- esineet. Ne mun lemppariesineet olisivat arjen ylellisyysjuttuja. Pieniä, ehkä huomaamattomiakin esineitä, jotka tekevät arjesta kauniimpaa.

Tiskirätin piilottaja Magisso Finnish Desing Shopista . Toimii magneetilla, tiskiallasta ei siis tarvitse rei’ittää. Tiskirätti pysyy siististi katseilta suojassa, mutta on silti koko ajan käden ulottuvilla! Eikä märkää rättiä tarvitse ripustaa hanan päälle 🙂 Tätä ilman olisi vaikea enää tulla toimeen!

Tiskirätti voi silti olla kivan näköinen, vaikka se piilossa onkin. Tämä mustavalkoinen boxeri-rätti on H&M:n.

Talouspaperirullateline. Tämä on tärkeä! Rulla on meillä ainakin oltava koko ajan esillä, sillä talouspaperia tarvitaan kymmeniä kertoja päivässä. Tukeva teline on mattaharjattua terästä ja se pysyy pystyssä vaikka paperia pitäisi nykäistä vauhdilla.

Meidän teline on CASA- merkkinen Stockmannilta.

Arkea ilostuttaa tuoreet yrtit ja kauniit maustepurkit. Rosmariini toimii myös sisustuselementtinä ja pysyy minulla paremmin hengissä kuin pehmeälehtiset yrtit kuten basilika. Maustemyllyt ovat OBH Nordican ja sitruunalla maustettu oliiviöljy Stockmannilta. Marokkolais- henkinen teräsvati on Prismasta.

Kuulisin mielelläni mitkä on sun kodin lemppariesineitä! Löytyykö listalta samoja arkisia juttuja kuin meiltä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *