Metalliset kevyet sivupöydät

0 Shares
Sisustuksessa näkyy nykyään paljon kevyitä mustia metallirunkoisia matalia hyllyjä/ sivupöytiä. Niille saa kivasti esille viherkasveja, kynttilöitä ja vaikkapa valaisimen. Meillä olisi nyt uuden sohvan vieressä sopiva kolo jollekin kevyelle hyllykölle.
Ehkä se kaikkein yleisin on Ikean VITTSJÖ, jota itsekin meille harkitsin. Vittsjö on edullinen (49;) ja sen lasinen hyllylevy tuo hyllykköön tiettyä keveyttä.  Kaipasin kuitenkin aavistuksen kapeampaa ja ehkä myös vähän vähemmän nähtyä hyllyä.

Näitähän löytyy ihan joka hintaluokasta, designia ja massatuotantoa. Vaikka kuinka haluaisinkin suosia designia, niin useimmiten tällaisten trendikalusteiden kohdalla kallistun kuitenkin sinne massatuotannon puolelle. Jyskistä löytyi juuri mittoihin ja ulkonäkövaatimuksiin istuva kevyt metallirunkoinen musta hyllykkö. VIRUM sarjasta tykkään muutenkin, siitä löytyy muunmuassa muotokieleltään ihanan simppeli ritiläpenkki. VIRUM hylly on hyvin samannäköinen kuin DOMO senkki, mitoissa on pientä eroa ja luonnollisesti myös työnjäljen viimeistely on varmasti eri luokkaa. Mutta niin on hintakin, VIRUM kustantaa kalleimmillaan 89.99; ja DOMO 768; Molemmat ovat kokonaan teräksisiä hyllyjä.

Jyskillä on usein huonekalut alessa ja itsekin tämän hyllyn tilasin sen ollessa 70; Tuote on myynnissä vain verkkokaupassa, mutta myymälöissä on esillä saman sarjan VIRUM kenkähylly josta voi käydä katsastamassa värin ja materiaalit livenä. Vinkkinä muuten, että se kenkähylly on makean näköinen matalana kukkatasona! Oman hyllyni sain eilen joten olohuoneen update kuvia luvassa piakkoin 🙂

Kivaa hiihtolomaa teille jotka lomailette! Täytyy myöntää että ihan vähän harmittaa itse lähteä töihin kun koko muu perhe lomailee…mutta ei auta. Kesälomaa odotellessa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *