Melkein marmoria

0 Shares

Harvemmin innostun mistään materiaalista niin kuin nyt marmorista. Yleensä en tykkää mistään imitaatiopinnoista, mutta kotoa löytyy jo marmorikuvioiset koristetyynyt ja lempikorviksetkin ovat marmorikuvioiset.

Viimeisin marmorihankinta on Jyskistä. Saippuapumppu ja keraaminen muki kuuluvat uuteen JONSTORP- sarjaan, johon ihastuin heti sen saavuttua myymälöihin. Kun vihdoin viime lauantaina kiikutin työpäivän päätteeksi ostokseni kassalle, työkaverini totesi että olikin jo ehtinyt odottaa koska nämä kotiutan 🙂

Saippuapumpun laitoin meillä siihen vessaan, jota lapset harvemmin käyttävät. Keraaminen pullo ei kestä kovaa kolauttelua, eikä keraaminen käsienpesuallaskaan varmaan tykkäsi osumista… Mukiin laitoin meikkisiveltimet käden ulottuville. Monikäyttöinen muki toimisi vaikka kynäpurkkinakin modernilla työpöydällä!

Kuvausalustanakin marmoria, Dc- fixillä päällystetty hyllylevy 🙂 Ja toinen tämän hetken suosikki, tumman luumun sävyinen kynsilakka- jokasyksyinen suosikki tällä kertaa Dermosilin Festive. Onko siellä ruudun toisella puolella marmorista tykkääviä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *