Toivepostaus: Meidän Beståt osa 1

0 Shares

Moikka taas pitkästä aikaa!

Vihdoin ehdin pikapikaa blogin pariin kun pikkumies vetelee päikkäreitä ulkosalla 🙂 Sain tuossa jokin aikaa sitten lukijalta toiveen tehdä postausta meidän olohuoneen uusimmasta Bestå- säilytyskalusteesta ja koska me olemme niin myytyjä tuohon kyseiseen kalustesarjaan, päätin koota kotimme Beståt yhteen ja esitellä ne parissa postauksessa. Osa kuvista on vuoden, parin vanhoja, meillä ei siis ole vielä esim. joulukuusta sisällä 🙂
Kaikki varmasti tietävät mistä kalustesarjasta on kyse, mutta lyhyesti: Ikean Bestå on sarja erikokoisia runkoja, erilaisia ovivaihtoehtoja, pinnoitteita ja värejä, ne voi nostaa seinälle tai koota lattialle, laittaa alle jalat tai käyttää ilman. Meillä kaikki Beståt ovat valkorunkoisia ja valko-ovisia, löytyy sekä korkeakiiltoista että mattaa.

Pitemmittä puheitta, tässä ensimmäinen osa Beståa:

Aulassa meillä on penkkinä 120cm pitkä kaluste korkeakiiltovalkoisilla ovilla. Kestää hyvin istumista.
Yhdistetyssä olo- ruokailutilassa Beståa löytyy paljon. Ensimmäisenä esittelyssä TV- tasona toimiva 180cm pitkä kaluste korkeakiiltovalkoisilla ovilla ilman jalkoja. Kalusteeseen olemme sahanneet takalevyyn johdoille aukot. Tänne mahtuu sisälle hyvin kaikki laitteet ja DVD:t.
Seuraava olohuoneen Bestå löytyy sohvan vierestä. Siihen valitsimme ylös vitriiniovet ja alas umpiovet. Tähänkään emme halunneet jalkoja. Tässä kalusteessa ovet ovat mattavalkoiset, sillä ainakaan silloin kun tämän hankimme, lasiovellisia ovia ei saanut korkeakiiltoisina. Tässä säilytetään kaikki viinilasit, karahvit ja muu harvemmin käytettävä lasitavara.
Sitten hypätään makkariin. Siellä 60cm Beståa löytyy yöpöytinä korkeakiiltovalkoisilla ovilla.
Seuraavassa osassa esittelyssä loput Beståt, niitä löytyy vielä lastenhuoneesta, työhuoneesta ja se uusin ruokailutilasta 🙂 Huomaa siis, että meillä luotetaan tähän sarjaan! No miksi? Se on mielestämme erittäin hyvännäköinen kalustesarja, erittäin edullinen ja myös tosi kestävä- yksikään kaluste ei ole näiden vuosien aikana hajonnut eikä vaatinut muutakaan huoltamista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *