Katsaus Finnmarin Kevääseen

0 Shares
Nyt on kuulkaa kevättä rinnassa! Sain kutsun poiketa tutustumaan Forssan Autokeitaalla sijaitsevaan Finnmarin myymälään, katsastamaan kevätuutuuksia. Siellä oli kaunis myymälä niin täynnä keväisiä ihanuuksia, että tekisi mieli jo laittaa omankin kodin sisustusta vähän freesimpään suuntaan.
Väriallergikko taisi ihastua muunmuassa hentoon pinkkiin ja vihreään! Myymälävastaava Riikka purki kuormasta lisää kevättä esille samalla kun itse kiersin ihastuksesta huokaillen kuvia napsimassa. Samalla juteltiin vähän kevään ja kesän sisustustrendeistä.
Finnmarin kevät näyttää raikkaalta, pastelliselta ja merihenkiseltä.
Skandinaaviseen tyyliin vaaleita pintoja, luontoaiheita ja neutraaleja värisävyjä pastellien rinnalla. Lasin keveyttä, keväiseen sisustukseen sopivia kynttilöitä, raikasta raitaa.
Erityisesti olen itse tykästynyt Finnmarin aidonnäköiseen tekokukkavalikoimaan ja monikäyttöisiin lasiastioihin, niitä meillä onkin kyseiseltä merkiltä paljon. Vinkkinä kaikille tänä vuonna häitään järjestäville, erikorkuisista ja -mallisista lasiastioista ja lasihurrikaaneista saa näyttävän astiapohjan häiden karkkibuffaan.
Meillä häiden noutopöydässä yksinkertaisen ja upean kukka-asetelman virkaa toimitti yksi Finnmarin silkkililja lasisylinterissä. Ja nuo booleille oivat hanalliset lasiastiat myydään loppuun joka vuosi, kannattaa siis olla kesän juhlia ajatellen nopea 😉

Satavuotias Suomi näkyy mallistossa sinivalkoisina tekstiileinä ja kynttilöinä. Kaunis yhdistää vaikka mökillä rottinkisiin kalusteisiin. Pantonen vuoden 2017 väriksi valitsema Greenery näkyy myös Finnmarilla lukuisissa eri vihreän sävyissä.

Forssan Finnmarin myymälä vietti viime syksynä 1-vuotisjuhlia. Liikkeen sijainti 2- ja 10-teiden risteyksessä on varsinkin matkailijan kannalta ihanteellinen, sillä tuliaiset voi hankkia täältä vaikka keskellä yötä. Liike on avoinna kuten Autokeidaskin, 24 /7.

Riikan kanssa sisustustrendeistä puhuttaessa tuli esiin kevään värien lisäksi myös tämän hetken sisustuksen muodot.

Monelta sisustusmerkiltä löytyy tänä keväänä pyöreä maljakko, niin suuria kuin pienempiäkin.
Suureen pyöreään maljakkoon saa tehtyä kukista asetelmia, niissä voi polttaa kynttilöitä tai sisään kiepauttaa vaikka pallovalosarjan. Sisustussuunnittelijana Riikalta kävi kädenkäänteessä näyttävän asetelman luominen maljakkoon, itse olisin varmaan arponut jokaisen oksan paikkaa ties kuinka kauan!
Asetelmaan Riikka valitsi tämän hetken hittikasvia, eukalyptusta ja minunkin hääkimpussani ollutta eustomaa. Pohjalle kimaltavia lasikiviä ja korkeaan jalalliseen lasiin kynttilä.

Finnmarin kevään katalogin näet täältä ja samalta saitilta löytyvät myös jälleenmyyjien ja Finnmarin liikkeiden osoitetiedot. Jotain kivaa lähti minunkin mukaani tuolta reissulta meidän kotia piristämään, siitä lisää seuraavaksi. Luvassa olisi muunmuassa DIY budjettiversio Eightmood Flora maljakkoon ihastuneille, stay tuned 🙂 Kiitos Forssan myymälävastaavalle Riikalle kutsusta, oli jälleen ilo käydä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *