Kevyt musta sivupöytä

0 Shares

Superia sunnuntaita honeys 🙂

Instassa seuraavat tietänevätkin, että täällä on ollut melko masentava viikonpuolikas. Keskiviikkona sattui töissä työtapaturma, jonka johdosta jouduin yli viikon sairaslomalle. Ensi keskiviikkona selviää onko edessä leikkaus, vai selvitäänkö kuntoutuksella ja kipulääkkeillä. Olen rämpinyt melkoisessa turhautuneisuuden suossa, eikä oikein mikään ole jaksanut kiinnostaa. Mutta nyt sain vihdoin aikaiseksi ottaa kameran esille ja nappaista teille pari kuvaa olohuoneen uudesta metallisesta sivupöydästä, josta olen oikeasti tosi innoissani! Tämä on juuri sellainen mitä olin etsinyt.

Täydellinen taso kynttilöille, coffee table bookseille ja kaikelle ihanalle pikkusälälle. Mieheni kysyisi luultavasti että onko tällä hyllyllä joku funktio, ellei olisi kysynyt sitä jo niin monen huonekalun / sisustusesineen kohdalla että osaa jo olla kysymättä. Tämän tarkoitus on vain olla ihana.
Hylly on nimeltään VIRUM ja se on tilattu JYSK:n verkkokaupasta. Siinä on teräsrunko ja metalliset hyllylevyt. Keveydestään huolimatta se on tukeva eikä ketku mihinkään suuntaan. Tuotekuvassa hyllylevyt näyttävät vähän harmahtavilta, mutta ovat siis täysin mattamustat.
Meille on muuten muuttanut pupuvauva nimeltä Mauno. Hän on itse suloisuus ❤ Harmaanruskea luppakorvainen pupunen! Mauno on Ranskanluppakorvamix ja nyt kokolailla 2kk ikäinen. Instassa Mauno The Bunny sulattaa sydämiä 🙂
Rentoa viikonlopun jatkoa ja kivaa alkavaa viikkoa! Pitäkää mulle peukkuja etten joutuisi leikkauspöydälle ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *