Uusi sohva on löytynyt

0 Shares

Muistatteko kun vuodenvaihteen aikaan pohdiskelin haluavani vaihtaa meidän tummanharmaan divaanisohvan vaaleampaan kulmasohvaan? Lopulta päätös vaihdosta kävikin toteen tosi nopealla aikataululla, kun eteen sattui sopiva yksilö. Sohva on Sotkasta, malliltaan Boston.

Paljon googlailin etukäteen arvosteluja tästä sohvasta ja kuvia siitä oikeissa kodeissa. Lopullinen ratkaisu tuli tehtyä liikkeessä koeistumalla, tämä oli juuri sellainen sohva kuin oltiin etsitty. Muutamia kompromisseja sohvan eteen piti tehdä, kuten myydä sen tieltä pois ikkunoiden välissä, kellon alla ollut vitriinikaappi. Kaapin tilalle toin väliaikaisesti aiemmin sohvan toisella puolella olleen mustan pienen metallipöydän ja  viherkasvin. Juuri tähän seinälle kaavailen edellisen postauksen pyöreää peiliä.

Sohva on ihana! Se on tarpeeksi suuri koko perheen löhötä, mutta myös tarpeeksi jämäkkä jottei sohvaan uppoa liikaa. Ja väri on presiis nappiin. Ei siniseen taittava harmaa, vaan enemmänkin sellainen neutraali joka sopii muiden sisustuksen värien kanssa. Päätin aika hullun kunnianhimoisesti että tähän uuteen sohvaan ei euroakaan laiteta rahaa, vaan se maksetaan kokonaisuudessaan myymällä pois vanha sohva, vitriini ja kirppispöydän tuotolla. Nyt tasan kahden viikon kirppistelyn jälkeen koko uuden sohvan summa on kasassa 🙂 Aika mahtavaa!
Seuraavaksi voisinkin paljastaa mitä muuta olen tuohon sohvan viereen ajatellut. Pirtsakkaa pakkasviikkoa, nautitaan valoisista päivistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *