Makkarin uudet verhot a’la H&M

0 Shares

Moikka!

Meidän makkari sai uudet verhot, taas hyväksi todetut H&M:t. Edelliset olivat uuteen päväpeitteeseen liian tummat ja väärän sävyiset, joten myin ne vanhan päiväpeitteen kanssa kimpassa uuteen kotiin 🙂
Nämä uudet ovat vaaleamman ja sopivat paremmin yhteen myös tapetin kanssa. Tapetti on muuten RTV:n jo ilmeisesti valikoimista poistununeesta Soft Senses- mallistosta ja telasin sen päälle vielä kerroksen Tikkurilan Taika- Helmiäslasyyria. Nyt se kimaltaa kivasti kun siihen osuu valo 🙂 Mies tokaisi että omalla vastuulla sitten maalaat kun kerroin että olen ajatellut maalata meidän makkarin tapetin – en kertonut että olen jo maalannut sen 😉
Oletteko muuten koskaan miettineet miten ihmeessä perheelliset sisustus- ym. bloggaajat saavat otettua kuvat? Kaikki on muka aina niin siistiä eikä lapsiakaan näy missään? No minäpä kerron: kaiken salaisuus on kuvien rajaus 🙂 Tässä kuvassa näkyy vain makkarin uudet verhot, siististi pedattu sänky ja muutama harkittu yksityiskohta lipaston päällä.

Lapsi pomppi sängyllä kieli roikkuen ja viuhtoi käsiään, miehen puolen yöpöydältä oli Pentikin lamppu palasina, sillä se meni viikko sitten rikki eikä sitä ole vieläkään korjattu. Ja verhotkin on rypyssä.

Tässä kuvassa näkyy makkarin lipasto ja sen päällä olevat taulut ja kukat. Se mitä ette nää….

P.s. Mietitte ehkä mitä naamalle kuuluu? Naamalle kuuluu hyvää, en vielä kuoriudu! Laitan päivityksenä lisäkuvat viikon mittaan suoraan Happohoito- postauksen alle, jotta jatkossa koko happohoitoon liittyvän postauksen kuvineen voi lukea yhdestä paikasta. Käykäähän siis tsekkaamassa postaus loppuviikosta jos välivaihe- kuvat kiinnostavat!

Ja tervetuloa uudet lukijat!! Oli tosi kiva huomata että teitä oli tullut lisää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.