Oliivipuu

0 Shares
 Heippa!
Muistatteko tämän Pinterestistä nappaamani inspis-kuvan? Ihastuin aikaa sitten tämän kuvan nähtyäni  noihin lyhtyihin ja myös  tuohon metallikorissa olevaan oliivipuuhun.
Kyseisen näköistä teko-oliivipuuta olen ihastellut Ikeassa jo kauan ja nyt viimein päätin että sen ostan!
Ikeassa sitten meinasi iskeä paniikki. Puut olivat hävinneet! Ei edes merkkiä hyllyssä jotta tietäisi niiden olevan vain väliaikaisesti loppu. Ne olivat totaalisen loppu, pois valikoimista, no can do. Suutuin itselleni, miksen ostanut sitä silloin ajat sitten kun olen sitä himoinnut kerran jo iät ja ajat! Nielin tappion jä lähdimme kohti kassoja.
Kuinka ollakkaan, aivoihini on siis piirtynyt tasan tarkkaan tuon oliivipuun joka oksa ja lehti, olin näkevinäni ihmisvilinässä pari oliivipuun lehteä!! Melkein hylkäsin kärrynikin Vuittoneineen päivineen kun rynnistin kyynerpäätaktiikalla kohti näkyä. Äitini jäi hölmistyneenä huutelemaan perääni että mikä tuli??
Poistonurkkauksessa minua odotti YKSI JA AINOA rekvisiittana ollut oliivipuu!!!!! Voitte kuvitella sitä sekopäistä onnea kun sain kuin sainkin sen itselleni!
Oliivipuu pääsi työhuoneeseen, Clas Ohlsonin ihanaan metallikoriin. Pure love <3
Pinterestin kuvassa näkyi metallikorissa olevan jotain valkoista paperia , kenties kieputan tähänkin sellaisen ympärille jotta ruukku ei näy noin selvästi.
 Kyllä pakkomielteinen nainen vaan on läpeensä hullu 😉
Ps. Teille, jotka ovat myös ihastuneet noihin lyhtyihin: Jonanna Elämä on mustavalkoista- blogista vinkkasi että sellaisia saa Tiimarista! Ja niin saakin, tsekkasin Kauppakeskus Myllyn Tiimarin, ja lyhtyjä saa kahdessa eri koossa. Niistä suurinkin oli vain omaan tarkoitukseeni ihan liian pieni, joten joudun ehkä panostamaan RTV:ssä näkemiini reilusti suurempiin (ja reilusti kalliimpiin, nyyh)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *