MODERNI VALOKRANSSI

0 Shares
Heippa! Harvemmin marraskuun puolenvälin jälkeen enää pääsee haravoimaan, mutta tänä vuonna talvi ja pakkaset antavat odottaa itseään. Haravoitiin lasten kanssa pihalta lehdet pois ja taas kerran tulin siihen tulokseen että etupihamme parikin koivua ovat liikaa… takapihalta olemmekin niitä jo urakalla karsineet. 
Tänään saatiin pihasaunaan roudattua kiuas sisään. Emme silti toivo että pääsisimme pihasaunaan jouluna, raksa-aika on niin kortilla ja tekemistä vielä niin paljon. Mutta kyllä se siitä valmistuu, pikkuhiljaa! Siitä tulee niin ihana.
Jotenkin ei osaa ajatella että joulu on niinkin lähellä. Pihavaloja ollaan jo vähän viritelty ja pari piparitaikinasatsiakin ehditty leipomaan. Löysin Clas Ohlsonilta kivan DIY joulukalenteripaketin, 24 paperipussia ja mustavalkoiset numerotarrat pussien päälle. Pusseihin hankitaan lapsille pieniä lahjoja ja nameja. Pussukat ajattelin ripustaa nauhoilla roikkumaan tuohon kranssiin, jonka illalla sain kasaan. Ostin tällä viikolla Granitista tuon metallisen rinkulan ja pyöräytin siihen muutaman eucalyptuksen oksan ja havuja rautalangalla. Valosarja toimii pattereilla ja siinä on ajastin, joten häiritseviä johtoja ei ole. Täytyy vielä keksiä kalenterikranssille joku sopiva paikka.
Muuten onkin viikonloppu sujunut 80 vuotiasta setää juhlien koko isän puolen suvun voimin ja akkuja ladaten. Edelleen jaksan olla äärettömän onnellinen näistä vapaista viikonlopuista, en tajunnut aiemmin kuinka kuormittavaa olikaan olla jatkuvasti viikon jokaisena päivänä tavallaan hälytysvalmiudessa, vaikkei työpäivää olisi ollutkaan sovittuna. Nyt tiedän perjantai-iltapäivisin, että työpaikan oven avaan seuraavan kerran vasta maanantaina 🙂
Jos teitä kiinnostaa tällainen kranssi, niin pohja löytyy täältä, patterivalosarja ajastimella esimerkiksi täältä, ja Finnmari sekä JYSK myy aidonnäköisiä eucalyptuksen oksia silkkikukkina.
Rauhallista sunnuntain jatkoa ja kivaa alkavaa viikkoa! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *