Ruokailutilan uudet valaisimet

0 Shares

Suloista sunnuntaita sinne ruutujen toiselle puolelle! Pimeän Black Weekendin vastapainona olisi luvassa valoisa postaus valaisimista. Yhteistyössä JYSKn kanssa laitoimme uusiksi meidän yhdistetyn olohuone- ruokailutilan valaisimet FERDUS riippuvalaisimilla.

Aiemmin meillä roikkui ruokapöydän yllä moderni ja ilmava kristallivalaisin, josta siitäkin hurjasti tykkäsimme, mutta kaksimetrisen pöytämme yllä 70cm pitkä valaisin näytti naurettavan pieneltä. Kaipasin tilaan uuden valaisimen myötä jotain särmikkyyttä ja sitä tästä JYSKn syksyn uutuudesta kyllä löytyy.

Itse valaisinosa on taivuteltua mustaa metallia ja mukana tuleva suuri filamenttilamppu on kaunis ja valoteholtaan varsin valovoimainen. Riippuvista valaisimista saa helposti tehtyä näyttävämmän kokonaisuuden yhdistelemällä niitä useamman valaisimen ryhmiksi.Kokosimme neljästä FERDUS valaisimesta ruokapöydän ylle epäsymmetrisen valaisinsarjan. Heti ulko-ovesta sisään astuessa tuo valaisin toimii katseenvangitsijana ja korotetun vinon sisäkaton, sekä valaisinten rytmittelyn ansiosta kaikki neljä valaisinta näkyvät yhtä aikaa.

Kiinnitimme valaisimet kattoon mustaksi maalatun puulevyn avulla välttääksemme johtoja risteilevän katon, ja ne on kaikki yhdistetty yhteen sokeripalaan. Neljän valaisimen yhteisvaloteho on jopa niin kirkas, että laitoin harkintaan hiukan himmeämpien polttimoiden hankinnan. Joten kaikille teille tiedoksi, jotka mietitte riittääkö tämän valaisimen valoteho kunnon yleisvaloksi, niin kyllä riittää.

Valaisin luo muotoilunsa ansiosta seinille ja pöytään hauskat raitakuviot. Ruokailutila ryhdistäytyi uuden näyttävämmän valaisimen ansiosta heti! Mustaa meille on sisustukseen siirtynyt pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Ensin pieninä ripauksina lyhtyjen muodossa, sitten jo isompina huonekaluina ja nyt myös valaisimina. Valkoisen valtakausi tuskin koskaan tulee täällä väistymään, mutta pelkkä valkoinen kaipaa rinnalleen kontrastia ja mikäs sen parempi pari valkoiselle kuin musta 🙂

Myös tuo pöydällä oleva metallinen HEULANDIT kynttilänjalka on joulun uutuustuote JYSKstä. Sopivan ajaton vaikka ympärivuotiseen käyttöön. Ulos olenkin jo kausivaloja viritellyt, jospa ensi viikolla marraskuun vaihtuessa joulukuuksi, hankkisi muutaman jouluisen koristeen sisällekin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *