JYSK goes KESÄ

0 Shares

 Ulkona paukkuu pakkanen, mutta JYSKn kesäsesonki kuumottaa jo ihan kulman takana! Kävin torstaina tutustumassa tanskalaislähtöisen JYSKn kesämalliston uutuuksiin Helsingin Meripaviljongissa. Sisällä kirkkaan auringonpaisteen lämmössä, suurten viherkasvien keskellä, kesäinen drinkki kädessä puutarhatuolilla istuessa melkein unohti että eletään vasta maaliskuun alkua ja ulkona on vielä täysi talvi. Ihana miniloma etelään 🙂

Aloitimme tutustumalla Jyskiin yrityksenä, maajohtaja Ville Velinin johdolla. Seuraavaksi kuulimme taustaa mallistojen suunnittelusta ja värimaailmoista Jyskin Range ja Design Managerin Rikke Blaesildin kertomana. Tänä keväänä esiin nousee kolme keskenään yhdisteltävää sisustustrendiä: Simplified Luxury, Urban Roots ja Hygge. Paljon on nähtävissä luonnonmateriaaleja, punottuja koreja, bambulyhtyjä ja pehmeitä muotoja. Vastapainona keveitä teräksisiä pikkupöytiä, betonia, suoraviivaisia linjoja, minimalistisia kukkatelineitä ja graniittiharkkoja muistuttavia öljylyhtyjä. Oli sitten kyseessä mikä hyvänsä tyylisuunta näistä kolmesta, on helppo kuvitella rakentavansa niistä kesäisen keitaan terassille tai parvekkeelle, ihanat puitteet hauskoille illanistujaisille ja rennoille kesäpäiville ystävien ja perheen kanssa.

Omia suosikkejani uutuusmallistosta on jo monen kesän suosikit, betoniset VANN jakkarat, joita on helppo siirrellä lisäistuimiksi ja käyttää pikkupöytinä. Näyttivät tosi houkuttelevilta ihan talvikäyttöönkin, päälle pyöreä GULLSTJERNE lampaantalja. Toinen kesätuote josta on iloa jo nyt on ROSENFINK tulisija. Mikäs sen ihanampaa kuin paistaa vaikka omalla takapihalla nuotiomakkarat! Massiivisia ruukkuja löytyy tälle kesälle useampaakin mallia, erityisesti tykkäsin betonisista vaaleanharmaista ruukuista, teräsjalallisista mustista SVALA ruukuista ja suurista SANSEBIE pajukoriruukuista.
Puuvillaisilla, valkoisilla, paljetein ja kirjailuin koristelluilla PIL ja EIK tyynyillä kotiin ja kesäolohuoneeseen saa kivan rentoa boho- fiilistä. Lähes puolimetriä korkea MYRE buddhapatsas viimeistelee marokkohenkisen kesäkeitaan tunnelman. Vielä haluaisin muistutella olemaan ripeä mikäli kesämallistosta löytyy jotain Must Have- juttuja, osa suosituimmista tuotteista myydään loppuun jo ennen juhannusta.
Maaliskuun lopulla lanseerataan myös jotain uutta ihanaa, kun uusi orgaanista puuvillaa sisältävä Scandinavian SENSE mallisto saapuu myymälöihin. Puhdasta 100% GOTS- sertifioitua* puuvillaa, maanläheisiä sävyjä. Vohvelikankaisia pehmeitä pyyhkeitä, kylpyhuoneen mattoja, vuodetekstiilejä ja paljon muuta. Tätä odotan todella innolla! Todella kivoja juttuja tulossa. Vielä kun saisimme saunatekstiilit ja kivannäköisiä saunatarvikkeita JYSK myymälöihin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *