Svanefors paimentolaismatto vessaan

0 Shares

Ystävänpäiväkin tuli ja meni, sitä sen kummemmin vouhottamatta! Enpä ehtinyt tännekään ystävänpäivää toivottamaan, mutta toivotan nyt: Kiva että olette siellä, just mun blogin lukijoina ❤

Lasten kanssa juteltiin kaveruudesta ja omien ystävien kanssa vaihdeltiin ruuhkavuosien kiireessä watsupp- viestejä. Miehen kanssa ohimennen pari pusua. Mutta sitähän se ystävyys oikeasti on, ei siihen välttämättä tarvita amerikkalaishenkistä kulutushysteriaa koristeineen, kakkuineen ja kortteineen. Olin muuten myös ystävä itselleni ja ostin vessoihin uudet matot! 😉

Tämä paimentolaismattobuumi on vienyt minut ihan mukanaan. En ole liiemmin perehtynyt tarinoihin (aitojen) paimentolaismattojen takana, tykkään vain näiden mattojen vaaleudesta ja simppelistä kuvioinnista. Samantyyppiset matot meiltä löytyy jo olohuoneesta sohvapöydän ja ruokapöydän alta ja olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt pienempiä mattoja vessoihin. En tykkää vessoissa käyttää sellaisia perinteisiä kylppärimattoja jostain kumman syystä ja siksi niitä mattoja tuleekin vaihdettua aniharvoin. Onneksi ovat konepestäviä! Tarkistin, että edellisen kerran olen ostanut vessoihin uudet matot vuonna 2013.

Nyt kun ilokseni löysin kivan maton jota sai myös pienessä 60×90 koossa, tilasin ne molempiin vessoihin. Kunhan saamme kylppärin viimeisteltyä (sieltä puuttuu vielä mm. amme), niin voisin harkita tätä samaista mattoa sinnekin 🙂 Tässä Svaneforsin matossa on nätti kylmän vaalea pohja ja painetut harmaat kuviot. Matto on konepestävä, joten se sopii hyvin kylppärikäyttöön.

Tilasin matot Seita Shopista ja tämän kokemuksen perusteella voin tuota verkkokauppaa lämpimästi suositella. Siellä matto oli lisäksi edullisempi kuin monessa muussa paikassa joita googlailin. Plussaa myös erittäin nopeasta toimituksesta, matot olivat postissa jo seuraavana päivänä tilauksesta!
Meidän vessoissa on äärimmäisen hankala kuvata mitään, tila on melko kapea, eikä jalustan kanssa mahdu siellä kuvaamaan. Ilman jalustaa taas kuvia ei voi ottaa, keinovalo pilaa kuvien värit ja hämärässä ilman jalustaa kuvista tulee tärähtäneitä. Mutta ehkä näistä saa selkoa miltä matto luonnossa näyttää. Tämä koko oli meidän molempiin vessoihin just hyvä, mutta mattoa saa monessa muussakin koossa.
Aurinkoista keskiviikkoa teille toivotellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *